• - 20%
Beef Protein 1000g (Warriorlab)

Beef Protein 1000g (Warriorlab)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 36.90
29.52
Κερδίζετε : 7.38 (20%)
01-136-099
Σε Απόθεμα
+

Για αιώνες η σημαντικότερη πηγή πρωτεΐνης για τον άνθρωπο ήταν το κόκκινο, μοσχαρίσιο κρέας. Οι αναλύσεις σήμερα έχουν δείξει ότι οι ωφέλειες του μοσχαρίσιου κρέατος  στο μυϊκό σύστημα είναι πολλές και σημαντικές. Το μόνο αρνητικό με αυτού του είδους τη διατροφή είναι αυτά που περιλαμβάνονται επίσης στο κρέας. Και μιλάμε βέβαια για το λίπος και την χοληστερίνη.
Η Beef Protein της WARRIORLAB κρατάει μόνο τα θετικά. Κρατάει την υψηλότατη συγκέντρωση αμινοξέων, έχοντας αποβάλλει παράλληλα το υπερβολικό λίπος, τη χοληστερίνη και τα σάκχαρα.

Παράλληλα είναι εμπλουτισμένη με Κρεατίνη, Γλουταμίνη, BCAA, L-Ornithine και MCT.
Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο της Beef Protein είναι το απομονωμένο (isolate) μικροφιλτράρισμα στο οποίο έχει υποβληθεί, καθιστώντας το τελικό προϊόν άμεσα απορροφήσιμο. Η συγκεκριμένη τεχνική φιλτραρίσματος επιτρέπει το διαχωρισμό των πεπτιδίων σε ταχείας, μέσης και βραδείας απορρόφησης, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερο χρόνο παροχής αμινοξέων στους μυς, παρά την άμεση χώνεψη από το πεπτικό σύστημα.

Όπως κάθε πρωτεϊνική φόμουλα της WARRIORLAB, η ανάμιξή της Beef Protein  είναι απλή και γρήγορη ενώ η γεύση και η κρεμώδης υφή της την κάνουν ακόμα πιο απολαυστική.

Συσκευασία: 1000g.

Προσθέτουμε 1 δοσομετρητή (37γρ) σε 200-250ml νερό, γάλα ή χυμό. Αναμειγνύουμε σωστά σε σέικερ και το λαμβάνουμε αμέσως. Συνιστάται για 2-3 φορές την ημέρα.